Cadeau voor Huwelijksverjaardag - Home
   
Vintage fotoschrift
vintage fotoschrift
Een vintage A5-schrift met traditionele bruine kaft en rode of grijze zijkant.
Op de pagina's kan je kiezen uit verschillende layouts om je foto's te rangschikken. En je hebt de mogelijkheid om je eigen tekst toe te voegen. Hierbij kun je kiezen uit heel wat lettertypes, groottes en kleuren.
Ook op het schutblad kan je nog een titel, een datum en een persoonlijk berichtje toevoegen.
Heerlijk om die Instagram-achtige foto's in te kleven. Je kan je foto's zelf ook heel eenvoudig een Vintage-look geven met een gratis online fotoprogramma zoals Pixlr. Zo worden het echt herinneringen uit vervlogen tijden.

 
M&M's met je eigen liefdesboodschap   Beleef je huwelijksnacht opnieuw   Privé bos met hot-tub
M&M met je eigen tekst, wens of foto  
 
hot-tub in privé-bos
Schenk hem of haar M&M's met je persoonlijke tekst op! Lieve woordjes, een vraag, .... alles kan! Leuke verrassing en veel smulplezier want ZÓ persoonlijk smaken ze extra lekker!
 
  Dit romantische arrangement werd samengesteld zodat het net is alsof je je huwelijksnacht herbeleeft. Tijdens deze romantische overnachting verblijf je in de bruidssuite met whirlpool (jaccuzi / bubbelbad) en geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet en een diner bij kaarslicht. De overige romantische details maken het geheel af! Een aanrader. Kan als cadeaubon aangekocht worden.
 
  Een romantische middag of avond temidden van hout, in je eigen stukje privé-bos!
Je krijgt een hot-tub ter beschikking, ligstoelen, een kampvuur en hapjes en drankjes. Puur genieten van de vrije natuur! De temperatuur van het water regel je zelf en je voegt etherische olieën toe naar eigen smaak. Een onvergetelijke en rustgevende ervaring om samen met je partner van te genieten.

 
 
Privé-workshop partnermassage
workshop partnermassage Samen genieten. Leer mekaar heerlijk masseren. Een cadeau waar je nog langer dan de dag zelf van zal genieten. Want een massage doet altijd deugd. Dit is een workshop voor jullie tweetjes. Geen groeps-workshop. Gedeeld geluk is meer waard!
 
Snoephartjes met eigen tekst   Chocolade hartjes met eigen foto en/of tekst   Kanotocht met volle maan en buffet met candlelight
snoep hartjes met eigen tekst opdruk  
chocolade hartjes
 
kano varen bij volle maan
Deze hartjes met je eigen tekst op lenen zich perfect als verrassing voor je partner (bijvoorbeeld door het huis gestrooid of op bed) maar zijn ook ideaal voor een jubileum-feest of huwelijksverjaardag te vieren met al je kennissen, vrienden en familie.
  Chocolade hartjes die je kan laten bedrukken met je eigen foto en tekst. Leuk om cadeau te doen of als bedanking voor de gasten bij een huwelijksverjaardag of jubileum.
  Heerlijk genieten van een buffet bij kaarslicht tijdens de zonsondergang. Na het diner vertrekken jullie voor een kanotocht door Spaarnwoude bij volle maan. Ontdek mooie plekjes, geniet van de bijzondere sfeer.... en vooral van elkaar!
 
 


 
Cadeaus voor...
personen/dieren
   
Baby
Kinderen
Vrouw
Man
Grootouders
Verliefden
 
Cadeaus voor...
gelegenheden
 
Geboorte
Verjaardag
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Moederdag
Valentijn
Kerstmis
Sinterklaas
 
Cadeaus voor....
een betere
wereld
Goede doel
Eco of Bio
Faretrade