Cadeau voor Grootouders - Home
   
Oorkonde voor oma of opa
Oorkonde voor de liefste grootouders
Maak een originele en gepersonaliseerde oorkonde voor je liefste oma of opa. Of voor beide.
Er zijn verschillende layouts beschikbaar en je kan je eigen tekst en foto toevoegen. Deze oorkonde wordt een blijvend aandenken.


 
 
Foto op aluminium paneel   Fotoluik met eigen foto en tekst   Kookschort en koksmuts met eigen naam
aluminium fotopaneel   tweedelig houten fotoluik
 
kookschort met eigen naam
Ontwerp een mooi fotopaneel dat je grootouders zal ontroeren. Je kan kiezen uit verschillende kaders om de layout van je paneel vorm te geven. Bovendien kan je ook tekst bijvoegen. Er zijn twee verschillende bevestigingsmogelijkheden. Deze keuze moet je bij het begin maken. Je kan heel gemakkelijk experimenteren met je eigen foto totdat je een resultaat hebt dat je oogverblindend vindt!
 
  Een mooie fotostandaard met je eigen ontwerp. Met behulp van verschillende (kleurrijke) kaders kan je je foto helemaal tot zijn recht laten komen. Bovendien kan je een eigen tekst toevoegen aan je fotoluik. Een staander met alleen tekst kan ook!
Er zijn verschillende designs en uitvoeringen om uit te kiezen. Voor elke stijl wat wils.

 
  Staan je grootouders graag in de keuken? Bakken ze graag koekjes met de kleinkinderen? Of zijn ze niet weg te slaan van de barbecue in de zomer? Schenk dan een gepersonaliseerde kookschort met bijpassende koksmuts. Zowel op de schort als de muts kan je een naam laten drukken. Er zijn verschillende layouts en kleuren verkrijgbaar.
 
 
Oorkonde voor oma of opa
mok-met-foto-oma-en-opa mok met tekst voor oma
Een mooie fotomok voor oma en opa. Aan de ene kant van de mok staat de tekst 'Lieve oma en opa' en aan de andere kant kan je zelf een foto laten drukken.
Of heb je liever een stijlvolle mok met alleen tekst en je eigen naam? Dat kan ook. Deze mokken met hartjes kan je verkrijgen in het roos voor oma en in het blauw voor opa.
waar bestellen
 

 
 Telefoonhoesjes met eigen foto / tekst        
telefoonhoesje of telefooncase met eigen foto  
 
 
Grootouders doen niet liever dan foto's maken van hun kleinkinderen. Tegenwoordig doen ze dat ook vaak met hun smartphone. Wat is er nu leuker dan een foto van je kleinkinderen op de achterkant van  je smartphone te hebben? Een trend onder de hippe oma en opa's! Er is voor elk courant model wel een hoesje om te personaliseren.

       
 
 


 
Cadeaus voor...
personen/dieren
Baby
Kinderen
Vrouw
Man
Grootouders
Verliefden
 
Cadeaus voor...
gelegenheden
 
Geboorte
Verjaardag
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Moederdag
Valentijn
Kerstmis
Sinterklaas
 
Cadeaus voor....
een betere
wereld
Goede doel
Eco of Bio
Faretrade