Originele-Cadeaus.nl

ZOEK
een cadeau
 
Per THEMA
Games
Gadgets
Gepersonaliseerd
Weekendje weg
Romantisch
Foto-kado
Badkamer
Geschiedenis
Huis en tuin
Chocolade
Wijn
Oranje artikelen
Geluksbrenger
 
Per BESTEMMING
Baby
Peuter en kleuter
Kinderen
Tieners
Man
Vrouw
Geliefden
Oma en opa
Grappenmakers
Dieren
Verzamelaars
Bedankjes
Relatiegeschenk
 
Per GELEGENHEID
Geboorte
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Kerstmis
Moederdag
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
 
CADEAUBONS
 
FEESTARTIKEL
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Foto-cadeau's
Tover je digitale foto's om tot een origineel kado!
Heel wat geschenken kunnen gepersonaliseerd worden
met je eigen foto!


 
 
  1. iPhone 4® hoesje met foto (of Samsung Galaxy® S3)  
 
gepersonaliseerd iPhone 4  hoesje met foto Bescherm je iPhone 4® of Samsung Galaxy S3® met een gepersonaliseerd hoesje. Je eigen foto wordt op een aluminium plaatje gedrukt en omrand met een rubberen randje. De binnenkant is bekleed met kunststof voor een optimale bescherming van je smartphone. Uitsparingen voor camera, knopjes en aansluitingen zijn voorzien!
 
     
  2. Een puzzel met je eigen favoriete foto (+ houten legbord)  
 
fotopuzzel op houten legbord

Laat een puzzel maken van je favoriete foto. Je levert zelf de foto aan en deze wordt op een puzzel gedrukt.
Je kan kiezen uit 4 verschillende formaten (met een verschillend aantal puzzelstukjes uiteraard). Bovendien wordt er een houten legbord meegeleverd waarin je de puzzel kan maken. Handig voor de kleinsten onder ons en heel praktisch voor wie de puzzel wil opkleven om op te hangen! Unieke uitvoering.

 
     
  3. Ipad softcase met eigen foto-opdruk  
 
ipad case laten bedrukken Het feestvarken heeft al een Ipad? Of je hebt er één voor hem of haar gekocht? Verras hem of haar dan met een gepersonaliseerde Ipad-case. Je kan deze softcase laten bedrukken met je eigen foto en tekst. Origineel en handig cadeau teglijk!
 
     
  4. Juwelen en sieraden met foto  
 
sieraden-en-juwelen-met-foto Draag je dierbaren steeds dicht bij je. Een heel leuk cadeautje voor al wie graag fotootjes bijheeft van haar kinderen, huisdier, partner, ....
Armbanden, kettingen, bedels, hangertjes,.... allemaal kunnen ze bedrukt of gegraveerd worden met jouw favoriete foto.
 
     
  5. Hartvormige puzzel van je eigen foto  
 
fotopuzzel in hartvorm Je mooiste foto op een hartvormige puzzel gedrukt. Je kan je gehele foto op het hart laten drukken (eerste afbeelding) of je foto verwerken in een leuke layout en deze compositie laten drukken op een hartvormige puzzel (tweede afbeelding). De puzzel is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Klik op de afbeelding van jou keuze voor meer uitleg over desbetreffende puzzel..
Dit persoonlijke hart is een prachtig kadootje als herinnering aan speciale gelegenheden zoals een huwelijk, geboorte, ...
 
fotopuzzel-hartje
 
     
  6. Wijn of champagne met je eigen foto-etiket  
 
Een gepersonaliseerde fles wijn of champagne als cadeau. Jij ontwerpt zelf het etiket. Je kan kiezen uit verschillende wijn- en champagnesoorten en uit verschillende thema-etiketten zodat je voor elke gelegenheid wel iets kan ontwerpen.
 
     
  7. Een taart met je eigen (eetbare) foto  
 
Laat een persoonlijke slagroomtaart maken door een ambachtelijke bakker. Je kan je eigen chocolade tekst toevoegen en/of je eigen foto op marsepein. De taart wordt afgeleverd op de dag van je keuze.
 
     
  8. Knuffel-Sleutelhanger met foto  
 
Een schattige sleutelhanger met jouw persoonlijke foto! Dit lieverdje gaat overal met je mee! Een origineel verassinkje voor groot en klein. Je kan kiezen uit verschillende diertjes.
 
     
  9. Foto-Memory in een doos  
 
memory met eigen foto's Laat een memory spel maken met je eigen foto's! Een persoonlijk cadeau dat in een mooie doos bezorgd wordt.
Je zou speciaal leuke foto's kunnen gaan maken voor deze memory. Zoals familieleden die gekke gezichten trekken. Ook heel leuk voor grootouders ter gelegenheid van een jubileum. Dit kunnen ze samen met de kleinkinderen spelen.
 
 
     
  10. Foto in kristal  
 
Laat je mooiste foto vereeuwigen in een stuk massief kristal. D.m.v. een speciale techniek kan dit in kleur! Als je de foto gelaserd wil in het kristal kan enkel zwart wit. Het resultaat is verblindend en kan tegen zon en vocht. Letterlijk een cadeau voor eeuwig dus.
 
     
 
 
 

 
 


Nieuwsbrief
Ontdek als eerste alle nieuwigheden op de site.

Email:
Naam:

Meer info

____________________
Menu
Home
Over deze site
Over mij
Contact
Privacy Policy
Cookiebeleid
FAQ
Blog
 
____________________
 
Linkpartners:
RomantischCadeauIdee
Origineel-Cadeau
____________________
 
 
____________________
 
 
____________________