Geboortecadeau - Home
   
Medaillon met geboortestenen
geboorteketting-medaillon met geboortestenen Dit hartvormige medaillon heeft bovenaan het hoofd van een mama en een kindje. In het medaillon is er plaats voor 4 geboortestenen. Een prachtig cadeau voor de kersverse mama. Er zijn ook nog andere uitvoeringen en medaillons beschikbaar met geboortestenen. In sommige medaillons kan je ook een naam laten graveren.
 
Bakfiets met naam   Poppenwagen met naam bedrukt   Naamborden en nummerborden
bakfiets-met-naam-geboorte   poppenwagen met eigen naam bedrukt
 
Deze houten bakfiets staat garant voor jarenlang speelplezier. Van geboortecadeautjes of bedankjes erin uitstallen tot jarenlang speelplezier. De bakfiets is 100% van hout behalve de velgen. Je kan de bakfiets laten personaliseren met een naam in het lettertpe en kleur van jouw keuze.
De bakfiets is verkijgbaar in verschillende kleuren.

 
  Een unieke houten poppenwagen bedrukt met de baby's naam. Een kwaliteitsvol accesoire voor de babykamer en duurzaam speelgoed voor de jaren die volgen!
De poppenwagen is verkrijgbaar in verschillende vrolijke uitvoeringen, telkens met bijpassend dekentje erbij.
De poppenwagen kan al gebruikt worden vanaf de leeftijd van 1 jaar.

 
   Een kinderbordje met naam  staat garant voor jarenlang eetplezier! Je kan kiezen uit heel wat  verschillende varianten in design. Van stoer tot  lief en vrolijk.
Zo maak je je bordje zo persoonlijk al s de baby zelf. Ideaal als geboortegeschenk maar ook als doopgeschenk!

 
 
Konijn-knuffel met eigen opdruk
Konijn knuffel met eigen opdruk van naam en geboortedatum Dit zachte knuffel-konijn met lange oren is 42 cm groot. De oren kan je laten bedrukken met een naam, twee namen of naam en geboortedatum.
De kleur en het lettertype van de opdruk kan je zelf kiezen.

waar knuffel konijn bestellen
 
Geboortetegel bedrukken   Gepersonaliseerd boekje   Luiertas met naam
Geboortetegel bedrukken  
gepersonaliseerd babyboek
 
luiertas met naam
Ontwerp een bijzonder mooie geboorte-tegel met foto en eigen tekst. Met behulp van verschillende gekleurde kaders ontwerp je de mooiste layouts in een muisklik! De kaders die je onder het voorbeeld ziet, zijn maar enkele voorbeelden. Als je een foto upload, kan je uit nog veel meer kaders kiezen!
  Een gepersonaliseerd babycadeau waaraan de baby nog jaren plezier heeft!
Een gepersonaliseerd kinderboek! Je kan zowel bekende boekjes (zoals Nijntje) laten personaliseren - met naam van de baby en andere details - als andere leuke verhalen.
  Verwen mama met een trendy luiertas. Schenk haar een gepersonaliseerd exemplaar met de naam van haar kindje. De naam wordt verwerkt in een leuk logo. Je kan de luiertas ook laten bedrukken met je eigen persoonlijke tekst. Bij de tas zit ook een verzorgingsmatje. Niet alle cadeautjes hoeven voor de baby te zijn, toch?
 
Facebook geboorte-album met Facebook-foto's en commentaren van vrienden en familie
Facebook geboortalbum maken Zijn de trotse mama en papa heel actief op Facebook? Verras ze dan met dit uniek geschenk. Plaats de Facebook-foto's van hun nieuwe spruit in een leuk gepersonaliseerd album en print er ook meteen de commentaren die vrienden en familie op de foto gegeven hebben bij! Je kan zelf selecteren welke commentaren je mee afgedrukt wil hebben en welke niet. Een héél persoonlijk aandenken en felicitatie!
waar facebook babyalbum kopen
 
Loopauto met naam
(of loopvliegtuig)
  Gepersonaliseerd slaapliedje  
loopauto of loopvliegtuig met naam gepersonaliseerd bedrukt
   

Kies een stoere loopauto, een loopvliegtuig of een retro loopauto. En laat deze personaliseren met de naam van de baby. Een prachtig geboortecadeau voor jarenlang plezier. 
Er zijn uitvoering voor zowel jongens als meisjes.
Deze Retro-Riders zijn perfect afgewerkt. Er zijn brandweerwagens, politieauto, spitfire, ....
  Bezorg de baby en zijn ouders een uniek slaapliedje op CD! Een slaapliedje waarin de baby wordt toegzongen alsook papa en mama. De naam van de baby wordt wel 12 keer vernoemd in het liedje. Verkrijgbaar voor jongens (blauwe verpakking) en voor meisjes (roze versie). Je kan een fragment van het liedje beluisteren op de site.
 
 
 


 
Cadeaus voor...
personen/dieren
   
Baby
Kinderen
Vrouw
Man
Grootouders
Verliefden
 
Cadeaus voor...
gelegenheden
 
Geboorte
Verjaardag
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Moederdag
Valentijn
Kerstmis
Sinterklaas
 
Cadeaus voor....
een betere
wereld
Goede doel
Eco of Bio
Faretrade