Kerstmis Cadeau - Home
   
Kersthanger 'ster' of 'hart' met eigen foto
kersthanger in de vorm van ster met eigen foto bedrukt Een originele keramieke kersthanger, aan beide kanten bedrukt met jouw eigen foto. Verkrijgbaar in de vorm van een ster of een hartje. Je kan enkel voor een foto kiezen of je foto verwerken in een mooie kader die je op de site kan vinden. Bovendien kan je ook nog een korte tekst toevoegen. Leuk als je dit elk jaar doet om jullie levensloop in de kerstboom terug te vinden!
 
Chocolade adventskalender   M&M's met eigen tekst of je eigen foto!   Foto-stickers voor op je kadootjes of cadeaukaartjes
adventskalender met eigen foto   m&m met eigen tekst   Kerst-stickers
Eindelijk kan je hem kopen! Een persoonlijke adventskalender met je eigen foto op. Elke dag een deurtje openen om af te tellen naar Kerstmis. Achter elk deurtje bevindt zich natuurlijk een heerlijk chocolaatje! De kalender is beschikbaar met verschillendelayouts.Aftellen naar Kerst was nog nooit zo leuk. En lekker! Nu nog een mooie foto zoeken en je cadeau is al bijna klaar. Of houd je hem liever zelf dit jaar?

 
  Verras familie en vrienden met je eigen gepersonaliseerde M&M's. Leuk als cadeautje in de kerstboom, origineel als tafelversiering of als hapje bij het aperitief of de koffie. Maak Kerstmis éxtra persoonlijk dit jaar.
Enkel via deze myM&M link krijg je exclusief €5,00 korting op je bestelling met de code "ORIGINELE-CADEAUS".

 
  Ontwerp zelf ronde mini fotostickers in heuse Kerstsfeer! Heel origineel om op je cadeautjes te kleven als alternatief voor de traditionele cadeaukaartjes of cadeaustickers waar je de naam opschrijft voor wie het cadeautje bedoeld is. Nu kleef je er gewoon de foto van de persoon op en een leuke kerstwens! Ook heel praktisch voor kinderen die nog niet kunnen lezen! Zo herkennen ze meteen hun geschenkje onder de kerstboom!
 
 
Chocolade kerstbal met eigen foto
chocolade kerstbal met foto
Schenk een chocoladen kerstbal met je eigen foto opgedrukt. De kerstbal is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en verkrijgbaar in melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. Je foto wordt op een rond schijfje van witte chocolade gedrukt in eetbare inkt.
 
 
Kerstmuts met eigen naam en foto        
kerstmuts met eigen naam en foto      
Een schattige kerstmuts met je eigen naam (of tekst) en foto erop. Met de fotoeditor kan je ook nog clipart toevoegen. Zo maak je heel persoonlijke kerstmutsen.
Als je de muts(en) tijdig besteld kan je mooie foto's maken van je kindje met de muts om te gebruiken op de kerstkaartjes dit jaar! Of gewoon gezellig voor tijdens het kerstdiner!

 
       
 
 
 
 
 
 
 


 
Cadeaus voor...
personen/dieren
   
Baby
Kinderen
Vrouw
Man
Grootouders
Verliefden
 
Cadeaus voor...
gelegenheden
 
Geboorte
Verjaardag
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Moederdag
Valentijn
Kerstmis
Sinterklaas
 
Cadeaus voor....
een betere
wereld
Goede doel
Eco of Bio
Faretrade