Moederdag Cadeau - Home
   
Rapport voor mama
rapport voor mama Een echt rapport voor mama! Laat de kinderen zelf een rapport maken voor mama. Zo kan mama eens zien hoe de kinderen haar zien!
Het rapport is een soort zichtkaart met 8 blaadjes waarin de kinderen punten kunnen geven, vragen kunnen beantwoorden en leuke stickers kunnen kleven. Deze stickers zitten er ook bij. Een cadeau recht uit het hart!
 
Het mama boek   Moeder-dochter wellnesarrangement   Moeder-dochter armbanden set
Mama voorleesboek gepersonaliseerd   moeder-dochter-verwendag   Moeder en dochter armbanden set
Prachtig cadeau voor mama's met kleinere kinderen. Dit heerlijke voorleesboek waarin mama en haar kind de hoofdrol speelt. Zo wordt het een heel persoonlijk verhaal waarin mama en kindje samen zingen, stampen en muziek maken met de dieren.
Dit verhaal wordt gepersonaliseerd met jullie eigen namen.

 
  Quality-time met je mama! Met dit arrangement kunnen jullie samen ontspannen genieten van een hele dag wellness. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten van het sauna-complex en geniet samen van een anti-stress gelaatsmassage die tevens je huid reinigt. Bij aankomst geniet je van koffie of thee en in de namiddag wordt jullie een uitgebreide high-tea aangeboden.
 
  Een origineel kado om haar mama-zijn te vieren. Verras haar samen met jullie dochter met deze twee identieke armbanden. Ze bestaan in 2 verschillende uitvoeringen: met parels en met zilveren kralen. In de armbanden zit de naam van de dochter verwerkt. Eén armband is op kindermaat en de andere is voor haar natuurlijk!

 
 
Gepersonaliseerde sexy thriller
Verblind - gepersonaliseerde thriller
Nestelt ze zich graag met een boek op de bank?
Laat je moeder of de mama van je kinderen
dan de hoofdrol spelen in dit gepersonaliseerde boek vol passie, verleiding en criminaliteit. Haar voor- en achternaam komen op de voorkaft van het boek en worden verwerkt in het verhaal.
Een aanrader voor elke vrouw die houdt van een stoer en sexy verhaal.
 
 
Bedrukte spiegel   Chocolade hartjes met tekst en/of foto bedrukken   Houten hart met je eigen wens
 
chocolade hartjes met foto
  houten hart met eigen wens
Ontwerp zelf een mooie en persoonlijke spiegel voor je moeder. Je kan kiezen uit drie verschillende groottes voor je spiegel. Vervolgens kies je een mooi sjabloon waarop je dan je eigen tekst kan plaatsen en natuurlijk ook een foto. Extra tip: een foto van de kinderen doet elk moederhart sneller slaan. Zo creëer je in een wip een gepersonaliseerde en stijlvolle spiegel voor elk interieur of voor elke ruimte. Je moeder zal vanaf nu met plezier voor de spiegel staan. Ze ziet namelijk niet alleen zichzelf maar ook de meest dierbare personen in haar leven!
 
  Heerlijke Belgischechocolade in hartvorm. Op de hartjes kan je een persoonlijke boodschap laten drukken en een foto naar keuze. Een doos bevat 15 chocolade hartjes.
Andere vormen zijn ook mogelijk.
 
  Een prachtig white washed houten hart waarop je je eigen tekst of wens kan laten graveren. Een blijvende herinnering aan wat je voor haar betekent.
Terwijl je de tekst ingeeft op de website, verschijnt hij al op het hart en heb je meteen zicht op hoe je hart er gaat uitzien. Je kan zo veel spelen met layout, lettertype en afbeeldingen als je wil, alvorens te bestellen. Voor wie zelf geen inspiratie heeft, zijn er suggesties.
De harten zijn gemaakt van eerlijk geproduceerd hout en met een milieuvriendelijke verf bedekt. Bovendien steun je met dit cadeau ook de Nederlandse Hartstichting.
 
 
High Tea in het Steigenberger Kurhaus
teigenberger Kurhaus Een luxueus high tea arrangement voor 2 in het 5-sterrenhotel Sreigenberger Kurhaus vlakbij het strand van Scheveningen. Tijdens dit 2 uur durende arrangement kan je moeder genieten van allerlei gebakjes, sandwiches, thee en koffie. Dit alles in een onvergetelijk kader! Gecombineerd met fijn gezelschap en even uitwaaien aan zee, is dit een geslaagd cadeau waar ze zeker van zal genieten. Je kan je cadeaubon meteen printen als je wil, dus ook perfect als last-minute cadeautje!
Andere high tea arrangementen zijn hier ook nog te vinden.
 
 
 
 


 
Cadeaus voor...
personen/dieren
   
Baby
Kinderen
Vrouw
Man
Grootouders
Verliefden
 
Cadeaus voor...
gelegenheden
 
Geboorte
Verjaardag
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Moederdag
Valentijn
Kerstmis
Sinterklaas
 
Cadeaus voor....
een betere
wereld
Goede doel
Eco of Bio
Faretrade