Sinterklaas Cadeau - Home
   
Sinterklaasboekje gepersonaliseerd met eigen naam
Sinterklaas-boekje met eigen naam gepersonaliseerd
 
Zak van Sinterklaas met eigen naam erop   Chocolade Sint of zwarte Piet met eigen naam   Brief van de Sint - handgeschreven en gepersonaliseerd
zak van sinterklaas met eigen naam bedrukt   chocolade sinterklaas met eigen foto op chocolade medaillon gedrukt   Handgeschreven brief van de Sint met jouw gegevens erin verwerkt
De Sint laat dit jaar het speelgoed achter in een wel heel bijzondere zak! De zak van Sinterklaaas kan nu gepersonaliseerd worden met jouw eigen naam of een naam naar keuze. Zo wordt het bezoek van de Sint nog persoonlijker. Deze jutezak is verkrijbaar in het groot en het klein.
 
  Sinterklaas of Zwarte Piet in chocolade. Elk chocolade ventje draagt een chocolade medaillon bij zich dat bedrukt kan worden met jouw eigen foto, tekst of logo! Een lekker gepersonaliseerd kadootje voor groot en klein!
 
  Beeld je het gezicht van je kindje maar al eens in: een echte brief van de Sint zelf! Gericht aan hem of haar. In deze 'handgeschreven' brief worden enkele persoonlijke gegevens van jouw kind verwerkt zoals; de naam, zijn of haar hobby, leeftijd, enz... Je kan kiezen uit verschillende layouts en verschillende handschriften zodat de brief er precies gaat uitzien zoals jij wenst!
 
 
Sinterklaasboekje van Huggybird - gepersonaliseerd boek met jouw naam
huggybird gepersonaliseerd sinterklaas boek
 
 
Pietenmuts met eigen naam   Strooigoed in snoepblik met eigen foto en naam   Woezel en Pip Sinterklaasliedjes
muts van zwarte piet met eigen naam   snoepblik met foto - strooigoed van de sint   woezel en Pip Sinterklaasliedjes CD
De muts van zwarte Piet met je kindje zijn eigen naam op. Zo kan hij zelf de helper van de Sint spelen of gekke streken uithalen. Speciaal voor kinderen die helemaal in de ban zijn van de Sint en zijn zwarte Pieten. Verkrijgbaar in rood en paars.
 
  Een snoepblik vol strooigoed van de Sint. Bovendien kan je de wikkel van het blik zelf ontwerpen. Naast een afbeelding van de Sint zelf, kan je je eigen foto laten drukken en een eigen tekst. Zo is het meteen duidelijk voor wie de Sint dit cadeautje gebracht heeft!
 
 
Chocolade letter met eigen foto
Chocolade letter met eigen foto Sinterklaas
 
M&M's met je eigen naam of die van Sint of Piet   Sinterklaas zingt een persoonlijk lied.   Chocolade schoen voor Sinterklaas met eigen foto
M&M's met naam van Sint of Piet   persoonlijk sinterklaaslied   chocolade schoen Sint met eigen foto
Origineel strooigoed of snoepgoed nodig? Waarom eens geen M&M's met je eigen opdruk. Je kan de kinderen hun namen laten drukken of de naam van Sint en Piet. Of een andere gekke steek onder water..... Altijd leuk en altijd lekker! De M&M's zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren dus beslist ook in Sinterklaas-kleuren.
 
  In dit leuke gepersonalideerde lied word je toegesproken door de Sint in eigen persoon. Origineel en leuk voor jong en oud. De CD wordt in een mooie Sinterklaasverpakking verstuurd.
 
 
 
 
 
 
 


 
Cadeaus voor...
personen/dieren
   
Baby
Kinderen
Vrouw
Man
Grootouders
Verliefden
 
Cadeaus voor...
gelegenheden
 
Geboorte
Verjaardag
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Moederdag
Valentijn
Kerstmis
Sinterklaas
   
Cadeaus voor....
een betere
wereld
Goede doel
Eco of Bio
Faretrade
   
Leuke Links
Mijn Boek Met Naam