Cadeau Vaderdag - Home
   
Rapport voor papa
rapport voor papa
Een superleuk persoonlijk cadeautje dat de kinderen zelf kunnen samenstellen. Het rapport lijkt op een gevulde ansichtkaart met 8 pagina's. Hierin kunnen de kinderen vragen beantwoorden over hun papa, punten geven en leuke stickers kleven die erbij zitten.
Zo kan papa zichzelf eens zien door de ogen van zijn kinderen! Heel persoonlijk en ontroerend.
 
 
Merci Chocolade met gepersonaliseerde verpakking   Bierpakket gepersonaliseerd met eigen foto en/of tekst   Kookschort en koksmuts met eigen naam
merci-chocolade-vaderdag-met-foto
  gepersonaliseerd bierpakket met foto en of naam  
kookschort met eigen naam
Een doos heerlijke Merci chocolade speciaal gepersonaliseerd voor vader.  Ga op zoek naar de mooiste foto van je vader of ééntje van jullie samen. Laat deze samen met een persoonlijke boodschap op de cover van de doos Merci drukken. Je kan kiezen uit een assortiment van 250gram of 400gram.
Je papa kan de kaft daarna nog bewaren als aandenken.

 
  Een bierpakket met allerlei bieren. Er bestaan verschillende thema's van pakketten: Hollandse bieren, Belgische bieren, internationale bieren, alcoholvrije bieren, fruitbieren, trappist, .....
De cadeaudoos waarin de bieren verpakt zitten, kan je personaliseren met een foto en/of tekst.
Of heb je liever een luxueuse houten verpakking die je kan laten bedrukken met je eigen foto of tekst? Dat kan ook.

 
  Staat je vader graag in de keuken? Is hij een echte hobbykok? Of niet weg te slaan van de barbecue in de zomer? Schenk hem dan een prachtige gepersonaliseerde kookschort met bijpassende koksmuts. Zowel op de schort als de muts kan je zijn naam laten drukken. Er zijn verschillende layouts en kleuren verkrijgbaar.
 
 
iPad case met foto bedrukken
iPad case met foto bedrukken iPad cases kan je nu rondom laten bedrukken met je eigen foto of foto's in een originele layout. Zowel voor iPad mini, iPad 2, iPad 3 als voor iPad 4.
Deze hoes kan beslist tegen een stootje daar ze van gepolijste kunststof gemaakt is. Alle insparingen zitten op de juiste plaats zodat alles optimaal toegankelijk blijft.
 
Persoonlijk straatnaam-bord   Piloot en coureur voor één dag   Stropdas met eigen foto en/of tekst
straatnaambord voor vader  
vliegtuig besturen en coureur voor één dag
 
Stropdas met eigen foto of tekst.
 
Heeft je vader een eigen bureau, werkplek of atelier waar hij vaak vertoeft? Maak dan een gepersonaliseerd straat-naam-bord voor deze bijzondere plek. Verzin een straatnaam die naar je vader verwijst of naar de activiteit die hij hier uitvoert. Hij zal de oorkonde aan "zijn" plek zeker waarderen!
  Maak 2 jongensdromen waar op één dag! Bezorg je vader het cadeau van zijn leven door hem zelf een vliegtuig te laten besturen en hem zelf met een Ferrari te laten rijden! Een onvergetelijke belevenis waar hij het nog lang over zal hebben. Deze activiteiten zijn ook apart verkrijgbaar evenals varianten.
  Ontwerp een gepersonaliseerde das voor je vader! Vertrek van een blanco stropdas of kies een leuke basislayout waarin je een eigen foto kan plaatsen en een persoonlijke tekst. Het wordt een das die je vader op het lijf geschreven staat! Kortom, je maakt en schenkt een persoonlijk en uniek exemplaar! Net zoals je pa er ééntje is!
 
 


 
Cadeaus voor...
personen/dieren
   
Baby
Kinderen
Vrouw
Man
Grootouders
Verliefden
 
Cadeaus voor...
gelegenheden
 
Geboorte
Verjaardag
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Moederdag
Valentijn
Kerstmis
Sinterklaas
 
Cadeaus voor....
een betere
wereld
Goede doel
Eco of Bio
Faretrade