Valentijn Cadeau - Home
   
Houten hart met je eigen hartewens
hartewens op houten hart graveren
 
Samen ringen smeden   Wijn of champagne met eigen etiket   Privé-bos met hot-tub
samen ringen smeden   wijn met eigen romantisch etiket   hot-tub in privé-bos
Unieke ringen die jullie samen smeden. Een unieke belevenis en een prachtig cadeau voor een speciale glegenheid. Bijvoorbeeld voor Valentijn, of om je geliefde ten huwelijk te vragen. Ook een heel mooi cadeau voor een verloving.
 
  Creëer zelf een persoonlijk etiket voor de wijnfles die je schenkt. Je kan een afbeelding uitkiezen of je eigen afbeelding uploaden. Zelfs een foto kan. Hierbij nog een persoonlijke tekst en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau! Je kan kiezen uit verschillende wijnen.
 
  Puur genieten van de vrije natuur! In je eigen stukje privé-bos.
Je krijgt een hot-tub ter beschikking, ligstoelen, een kampvuur, hapjes en drankjes. De temperatuur van het water regel je zelf en je voegt etherische olieën toe naar eigen smaak. Een onvergetelijke en rustgevende ervaring om samen met je partner van te genieten.
 
 
Chocolade foto-telegram.
chocolade telegram
 
 
Brunchen in een grot   Diner in watertoren op 50m hoogte en overnachten met ontbijt   Snoephartjes met eigen tekst
brunchen in een grot   diner en overnachten in watertoren   snoephartjes met eigen tekst
Heerlijk gaan brunchen met zijn twee in op een unieke locatie.
De grot is sfeervol verlicht met meer dan 400 kaarsen en lekker verwarmd. De openhaard zorgt voor een extra huiselijke en gezellige sfeer. Je krijgt een 5-gangen brunch in een authentieke grot.Ondertussen kan je ook nog genieten van zachte muziek.

De romantiek druipt ervan af!
 
  Verras je geliefde met een overnachting en romantisch ontbijt in hotel de De Koperen Hoogte, gevestigd in een oude watertoren. Het draaiende restaurant bevindt zich op 50 m hoogte en verschaft je een fantastisch uitzicht, dat dan ook nog eens verandert van tijd tot tijd.
Daarna overnachten jullie in een luxueuse hotelkamer met jacuzzi en stoomcabine. Om 's morgens te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.
Je kan ook alleen een diner-arrangement boeken.
  Heerlijke kleine snoephartjes die je kunt laten bedrukken met je eigen romantische boodschap of met jullie namen. Ideaal om je geliefde mee te verrassen, rond te strooien, ... maar ook geweldig als bedankje voor een huwelijk of voor een huwelijksverjaardag. Je krijgt hartjes in verschillende kleuren en je bestelt per kg (370 stuks)
 
Hoefijzer als geluksbrenger voor de liefde
Hoefijzer geluksbrenger liefde
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Cadeaus voor...
personen/dieren
   
Baby
Kinderen
Vrouw
Man
Grootouders
Verliefden
 
Cadeaus voor...
gelegenheden
 
Geboorte
Verjaardag
Huwelijk
Huwelijksverjaardag
Moederdag
Valentijn
Kerstmis
Sinterklaas
 
Cadeaus voor....
een betere
wereld
Goede doel
Eco of Bio
Faretrade